TempuS – Modul Temporizator de Intarziere la Dezarmare

TempuS este denumirea data primului nostru produs creat de firma noastră  și reprezintă o nouă direcție în care dorim să activăm: aceea de producător de module electronice axate pe cerințele specifice industriei de securitate.

TempuS este un temporizator de întârziere la dezarmare, destinat pentru sistemele de alarmă la efracție care nu dispun de această funcție, prin care se permite accesul în spații protejate doar după ce s-a scurs un timp setat de la dezarmarea sistemului.

Condiționarea accesului se realizează prin legarea temporizatorului la sistemul de control acces în așa fel încât comanda de deblocare a ușii de acces în spațiul protejat să fie dezactivată până la expirarea timpului setat pe temporizator.

De asemenea, temporizatorul permite șuntarea zonei dedicate contactului magnetic de pe ușa spațiului protejat, zonă de altfel legată direct la sistemul de alarmă prin care se semnalizează tentativa de deschidere neautorizată a ușii pe timpul cât sistemul este armat.

Pe lângă aceste funcționalități de bază, temporizatorul nostru oferă câteva avantaje suplimentare față de alte dispozitive similare:

  • Integrare și instalare ușoară, fără a fi necesare alte relee suplimentare de intercondiționare, surse de alimentare, etc.

  • Securitate ridicată, prin proiectarea din start a unei soluții securizate, care în primul rând separă elemetele de comandă și control vulnerabile la sabotaj și modulul de afișare stare a temporizatorului;

  • Sursă de alimentare proprie cu backup pe acumulator, cu funcții de supervizare la lipsă alimentare AC, lipsă acumulator sau acumulator descărcat;

  • Afișaj dual: unul extern pentru afișarea stărilor de funcționare și a posibilelor defecțiuni pentru utilizatorul final și unul intern pentru a facilita punerea în funcțiune și service-ul.

  • Semnalizare acustică pentru expirarea timpului setat la dezarmarea sistemului și pentru defecțiuni;

  • Semnalizare tentative de sabotaj;

  • Ieșire de semnalizare defecțiuni;

Dacă v-am atras atenția cu scurta descriere de mai sus și doriți să aflați mai multe detalii despre acest produs, vă rugăm să ne contactați cu încredere sau consultați manualul de instalare atașat.

                                                                                                                                                                                        Va mulțumim!

                                                                                                                                                                                           Echipa EDS

Descarcă  Manual Instalare TEMPUS V1.0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *